پخش زنده
امروز: ۴ فروردین ۱۴۰۴ - ١١:١٣:٣٤
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: رصد میدانی از نانواییها برای بهبود کیفیت نان مستمر انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سید مجتبی حسینی به همراه معاون دادستان و رئیس اتحادیه نانوایان در بازدید از واحدهای پخت نان و نانواییهای شهر همدان افزود: در بازرسی میدانی کیفیت پخت، وزن چانهها و بهداشت که همواره از نکات مورد دغدغه مردم هستند به دقت نظارت و بررسی شد.
او تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به مردم عزیز و گردشگران و مسافران نوروزی نانهای متنوعی از جمله لواش، تافتون، بربری، سنگکی سنتی و سنگکی صنعتی به سهولت در دسترس همه مردم قرار دارد و واحدهای نانوایی شیفتبندی شدهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: اعضای هیات مدیره اتحادیه نانوایان هم در نوروز به صورت مستقیم بر روند فعالیت مطلوب نانوایها نظارت خواهند داشت.